Algemeen

nov 15, 2019

Beyond SMB Growth 2.0

SMB Groei is terug: sneller en gemakkelijker dan ooit tevoren. Beyond SMB Growth 2.0 is een online platform voor HPE partners, waar zij terecht kunnen voor: de prijslijst, promoties, productnieuws, marktnieuws, events en contactgegevens van hun distributeurs.

SHARE

Via SMBG 2.0 worden goedlopende producten extra gepromoot en worden HPE partners geïnformeerd.

De 5 beloften van het SMB Groei 2.0-programma zijn:

  • Absoluut de beste aanbieding wat betreft “gemak van zakendoen” met zowel HPE als de distributeur van uw voorkeur.
  • Een echt concurrerend prijsaanbod waarbij regelmatig een prijsmarktanalyse wordt uitgevoerd.
  • Stabiele prijsstelling voor 1 maand voor een lijst van de voornaamste MKB producten en de bijbehorende PointNext attach diensten.
  • Gegarandeerde beschikbaarheid bij uw distributeurs voor de producten die via de SMB Groei-prijscommunicatie worden gecommuniceerd.
  • Deel uitmaken van een partner leden groep waarmee we gerichte MKB-communicatie en -training kunnen delen.

In Beyond SMB Growth 2.0 kunt u de Beyond SMB Growth prijslijst alleen bekijken wanneer u de T&C’s hebt ondertekend
Om ervoor te zorgen dat we uw actieve acceptatie van de programmavoorwaarden van SMB Groei 2.0 ontvangen, vereist HPE de elektronische handtekening van de bedrijfseigenaar voor de nieuwe programmavoorwaarden, geldig vanaf 1 november 2019.

De bedrijfseigenaar/tekenbevoegde ontvangt een uitnodiging van HPE ter elektronische acceptatie. De contactpersonen bij ons bekend, ontvangen deze communicatie ook. Een elektronische handtekening moet uiterlijk op 17 december door HPE zijn ontvangen, uw bedrijf wordt automatisch opgenomen/uitgesloten in de prijslijstcommunicatie van januari als u wel/niet de nieuwe Terms and Conditions heeft ondertekend.

Voor alle overige vragen neem contact op met uw distributeur of partner sales manager.

Meer Algemeen

Algemeen

HPE maakt overstappen naar Windows Server 2019 aantrekkelijk

Veel bedrijven overwegen door het wegvallen van de support op oudere versies van Windows Server hun Microsoft-licentiestructuur aan te passen. HPE maakt de keus gemakkelijk: de HPE OEM Windows Server…

jan 15, 2020

Algemeen

HPE ROK Happy Weeks!

De HPE ROK Happy Weeks komen eraan! Dat betekent dat er ook na Black Friday unieke voordelen zijn. Verkoopt u HPE ProLiant Servers met Windows Server 2019 attached? Dan kunt…

dec 5, 2019

Algemeen

Vergroot uw zelfoplossend vermogen met HPE InfoSight selfservice

Naast proactieve service door de inzet van artificial intelligence (AI) levert HPE InfoSight selfservice. In deze online omgeving vindt u antwoorden op veelgestelde vragen en oplossingen voor veelvoorkomende uitdagingen waarin…

nov 4, 2019

Mede mogelijk gemaakt door: