Algemeen

nov 15, 2019

Beyond SMB Growth 2.0

SMB Groei is terug: sneller en gemakkelijker dan ooit tevoren. Beyond SMB Growth 2.0 is een online platform voor HPE partners, waar zij terecht kunnen voor: de prijslijst, promoties, productnieuws, marktnieuws, events en contactgegevens van hun distributeurs.

SHARE

Via SMBG 2.0 worden goedlopende producten extra gepromoot en worden HPE partners geïnformeerd.

De 5 beloften van het SMB Groei 2.0-programma zijn:

  • Absoluut de beste aanbieding wat betreft “gemak van zakendoen” met zowel HPE als de distributeur van uw voorkeur.
  • Een echt concurrerend prijsaanbod waarbij regelmatig een prijsmarktanalyse wordt uitgevoerd.
  • Stabiele prijsstelling voor 1 maand voor een lijst van de voornaamste MKB producten en de bijbehorende PointNext attach diensten.
  • Gegarandeerde beschikbaarheid bij uw distributeurs voor de producten die via de SMB Groei-prijscommunicatie worden gecommuniceerd.
  • Deel uitmaken van een partner leden groep waarmee we gerichte MKB-communicatie en -training kunnen delen.

In Beyond SMB Growth 2.0 kunt u bestellingen plaatsen wanneer u de T&C’s hebt ondertekend
Om ervoor te zorgen dat we uw actieve acceptatie van de programmavoorwaarden van SMB Groei 2.0 ontvangen, vereist HPE de elektronische handtekening van de bedrijfseigenaar voor de nieuwe programmavoorwaarden, geldig vanaf 1 november 2019.

Wilt u bestellingen plaatsen op basis van de SMB Growth 2.0 prijslijst/bestelformulier?
De bedrijfseigenaar/tekenbevoegde moet zich eerst kenbaar maken bij smbgroei@hpe.com en zal een uitnodiging ontvangen van HPE ter elektronische acceptatie van de Terms & Conditions. Na de ondertekening, zal HPE (max 2 keer per maand) de partner lijst aanpassen van partners die bestellingen kunnen plaatsen op basis van het SMB Growth 2.0 bestelformulier.

Voor alle overige vragen neem contact op met uw distributeur of partner sales manager.

Meer Algemeen

Algemeen

Bekijk nu het HPE Top Value Offers Playbook van het eerste kwartaal

Het overgrote deel van de MKB-klanten is zich bewust dat technologie zal helpen om hun bedrijf succesvoller te maken. Dat creëert een unieke kans voor u om uzelf te presenteren…

nov 2, 2020

Algemeen

Download nu de HPE Cheatsheet van november!

Hewlett Packard Enterprise maakt gebruik van het momentum rond de best verkopende HPE ProLiant-servers en breidt het uit naar het hart van het segment voor kleine en middelgrote bedrijven met…

nov 2, 2020

Algemeen

Next level VDI-oplossingen voor uw klanten!

Hewlett Packard Enterprise en NVIDIA® hebben de krachten gebundeld om een nieuwe generatie virtuele desktopinfrastructuur (VDI) platforms vanaf de basis op te bouwen. Deze platforms zijn speciaal ontwikkeld voor de…

okt 26, 2020

Mede mogelijk gemaakt door: