Algemeen

sep 4, 2019

Minder downtime, snellere recovery met HPE Pointnext en InfoSight

HPE Pointnext en HPE InfoSight zijn complementaire producten voor een verbeterde klantervaring. Zo kunnen onze klanten minder downtime en snellere recovery verwachten. Waar HPE InfoSight (potentiële) problemen ontdekt die niet automatisch opgelost kunnen worden, verhelpen de engineers van HPE Pointnext die uitdagingen op basis van verbeterde inzichten uit InfoSight.

SHARE

Soms komt de vraag binnen waarom klanten HPE Pointnext nodig hebben als ze al HPE Infosight gebruiken. Of zijn er vragen wat precies onderdeel is van HPE Infosight en wat klanten in de toekomst kunnen verwachten. Om al deze vragen en meer te beantwoorden, hebben we een uitgebreide whitepaper samengesteld. Zo leert u alles over HPE Pointnext en Infosight, zodat u het weer eenvoudig kan uitleggen aan uw klanten.

Wilt u direct aan de slag of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met uw HPE Business Partner Manager.

Meer Algemeen

Algemeen

Beyond SMB Growth 2.0

Beyond SMB Growth 2.0 is een online platform voor HPE partners, waar zij terecht kunnen voor: de prijslijst, promoties, productnieuws, marktnieuws, events en contactgegevens van hun distributeurs.

nov 15, 2019

Algemeen

Vergroot uw zelfoplossend vermogen met HPE InfoSight selfservice

Naast proactieve service door de inzet van artificial intelligence (AI) levert HPE InfoSight selfservice. In deze online omgeving vindt u antwoorden op veelgestelde vragen en oplossingen voor veelvoorkomende uitdagingen waarin…

nov 4, 2019

Algemeen

HPE SNAPP: de enige app die je volledig informeert over HPE

Het laatste nieuws, achtergrondartikelen, incentives, de prijslijst: u vindt het in HPE SNAPP. Ontdek het! Download de app nu in de App Store of de Google Play Store.

okt 25, 2019

Mede mogelijk gemaakt door: