Servers

sep 25, 2018

Microsoft investeert in hybride cloud met Windows Server 2019

Microsoft heeft Windows Server 2019 aangekondigd voor de tweede helft van 2018: spannend nieuws! Als uw klanten een hybride cloudinfrastructuur willen opzetten, kunnen ze met deze release hun hart ophalen. Er zijn verschillende functionaliteiten toegevoegd die hybride projecten ondersteunen, zoals Windows Admin Center, Storage Migration Service, Azure File Sync en Storage Replica. U kunt het nieuwe operating system nu al testen!

SHARE

U heeft het waarschijnlijk al gehoord: Microsoft maakt Windows Server 2019 algemeen beschikbaar in de tweede helft van 2018. Windows Server 2016 was de snelst geadopteerde server ooit en we kijken daarom uit naar de 2019-versie. Daarvoor focust Microsoft zich op vier gebieden, namelijk: hybride, beveiliging, applicatieplatform en Hyper Converged infrastructuur. Met deze waarden sluit Microsoft uiteraard perfect aan op de focuspunten van HPE!

Lees hier meer over de aankondiging

Investeringen

Om tegemoet te komen aan hybride uitdagingen van onze klanten, heeft Microsoft al een viertal investeringen voor Windows Server 2019 gedaan. Deze zijn:

• Windows Admin Center, gecombineerd met hybride Azure-uitbreidingen: richt zich op klanten die Azure-services willen inzetten in plaats van on-premiseomgevingen.
• Storage Migration Service: migreert servers en hun data zonder het opnieuw configureren van applicaties of gebruikers.
• Azure File Sync: centraliseert bestanden in Azure Files.
• Storage Replica: voor deze service zijn aanvullende opties voor hybride scenario’s toegevoegd.

Lees hier meer over de functionaliteiten

Windows Server 2019 evalueren, testen en valideren

HPE ProLiant-servers kunnen nu gebruikt worden om Windows Server 2019 te evalueren, testen en valideren in testomgevingen. HPE streeft ernaar om testing en validatie van Microsoft Windows Server 2019 previewopbouw met additionele HPE-drivers en applicaties te ondersteunen. We hebben dan ook een toegewijd team voor Windows Server engineering en een klantcontactteam voor ondersteuning en feedback gedurende het preview tijdschema.

Heeft u al vragen of wilt u ondersteuning? Mail ons op ws2019preview@hpe.com Of neem contact op met uw HPE Business Partner Manager!

Meer Servers

Servers

HPE-servers voor iedereen! Met ProLiant DL20 en ML30 Gen10

Eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar voor MKB, ROBO en serviceproviders: dat zijn de kenmerken van de twee nieuwe leden van de meest veilige serverfamilie ter wereld, HPE ProLiant. De HPE ProLiant…

dec 5, 2018

Servers

Hyperconverged geeft veel besparingen

Alle dataverwerking in één machine. Dat vermindert de complexiteit en vereenvoudigt het beheer aanzienlijk. Welkom in de wereld van hyperconverged infrastructuur. Welkom in de wereld van kostenbesparingen, zegt Quinston van…

dec 5, 2018

Servers

HPE Synergy: eerste Composable Infrastructuur op VMmark 3.0 benchmark

VMware bevestigt met zijn VMmark 3.0 benchmark dat HPE Synergy de prestatie, schaalbaarheid én kracht levert die het belooft. Op de benchmark scoorde de eerste Composable Infrastructuur maar liefst een…

nov 6, 2018

Mede mogelijk gemaakt door: