Servers

sep 25, 2018

Microsoft investeert in hybride cloud met Windows Server 2019

Microsoft heeft Windows Server 2019 aangekondigd voor de tweede helft van 2018: spannend nieuws! Als uw klanten een hybride cloudinfrastructuur willen opzetten, kunnen ze met deze release hun hart ophalen. Er zijn verschillende functionaliteiten toegevoegd die hybride projecten ondersteunen, zoals Windows Admin Center, Storage Migration Service, Azure File Sync en Storage Replica. U kunt het nieuwe operating system nu al testen!

SHARE

U heeft het waarschijnlijk al gehoord: Microsoft maakt Windows Server 2019 algemeen beschikbaar in de tweede helft van 2018. Windows Server 2016 was de snelst geadopteerde server ooit en we kijken daarom uit naar de 2019-versie. Daarvoor focust Microsoft zich op vier gebieden, namelijk: hybride, beveiliging, applicatieplatform en Hyper Converged infrastructuur. Met deze waarden sluit Microsoft uiteraard perfect aan op de focuspunten van HPE!

Lees hier meer over de aankondiging

Investeringen

Om tegemoet te komen aan hybride uitdagingen van onze klanten, heeft Microsoft al een viertal investeringen voor Windows Server 2019 gedaan. Deze zijn:

• Windows Admin Center, gecombineerd met hybride Azure-uitbreidingen: richt zich op klanten die Azure-services willen inzetten in plaats van on-premiseomgevingen.
• Storage Migration Service: migreert servers en hun data zonder het opnieuw configureren van applicaties of gebruikers.
• Azure File Sync: centraliseert bestanden in Azure Files.
• Storage Replica: voor deze service zijn aanvullende opties voor hybride scenario’s toegevoegd.

Lees hier meer over de functionaliteiten

Windows Server 2019 evalueren, testen en valideren

HPE ProLiant-servers kunnen nu gebruikt worden om Windows Server 2019 te evalueren, testen en valideren in testomgevingen. HPE streeft ernaar om testing en validatie van Microsoft Windows Server 2019 previewopbouw met additionele HPE-drivers en applicaties te ondersteunen. We hebben dan ook een toegewijd team voor Windows Server engineering en een klantcontactteam voor ondersteuning en feedback gedurende het preview tijdschema.

Heeft u al vragen of wilt u ondersteuning? Mail ons op ws2019preview@hpe.com Of neem contact op met uw HPE Business Partner Manager!

Meer Servers

Servers

Extra korting op HPE Top Value Offers!

HPE ProLiant bestaat 25 jaar en dat moet gevierd worden! Zo bieden we verschillende Top Value Offers om dit jubileum te vieren. Lees hieronder hoe u kunt profiteren van dit…

sep 27, 2018

Servers

Nieuwste HPE ProLiant biedt krachtige combinatie met Windows Server

Elke server heeft een goed operating system (OS) nodig om prestaties naar een hoger niveau te brengen. Daarom combineerden we onze HPE ProLiant DL385, een 2P 2U platform en gebaseerd…

sep 26, 2018

Servers

Coffee Coaching Video: de synergie van HPE en Microsoft

HPE en Microsoft werken al jaren samen om tegemoet te komen aan de wensen en eisen van uw klant. Nu zijn de strategische focus en positionering afgestemd op de behoefte…

sep 25, 2018

Mede mogelijk gemaakt door: