Servers

feb 7, 2019

Microsoft investeert in hybride cloud met Windows Server 2019

Microsoft heeft Windows Server 2019 aangekondigd voor de tweede helft van 2018: spannend nieuws! Als uw klanten een hybride cloudinfrastructuur willen opzetten, kunnen ze met deze release hun hart ophalen. Er zijn verschillende functionaliteiten toegevoegd die hybride projecten ondersteunen, zoals Windows Admin Center, Storage Migration Service, Azure File Sync en Storage Replica. U kunt het nieuwe operating system nu al testen!

SHARE

U heeft het waarschijnlijk al gehoord: Microsoft Windows Server 2019 is algemeen beschikbaar sinds de tweede helft van 2018. Windows Server 2016 was de snelst geadopteerde server ooit en we kijken daarom uit naar de 2019-versie. Daarvoor focust Microsoft zich op vier gebieden, namelijk: hybride, beveiliging, applicatieplatform en Hyper Converged infrastructuur. Met deze waarden sluit Microsoft uiteraard perfect aan op de focuspunten van HPE!

Lees hier meer over de aankondiging

Investeringen

Om tegemoet te komen aan hybride uitdagingen van onze klanten, heeft Microsoft al een viertal investeringen voor Windows Server 2019 gedaan. Deze zijn:

• Windows Admin Center, gecombineerd met hybride Azure-uitbreidingen: richt zich op klanten die Azure-services willen inzetten in plaats van on-premiseomgevingen.
• Storage Migration Service: migreert servers en hun data zonder het opnieuw configureren van applicaties of gebruikers.
• Azure File Sync: centraliseert bestanden in Azure Files.
• Storage Replica: voor deze service zijn aanvullende opties voor hybride scenario’s toegevoegd.

Lees hier meer over de functionaliteiten

Windows Server 2019 evalueren, testen en valideren

HPE ProLiant-servers kunnen nu gebruikt worden om Windows Server 2019 te evalueren, testen en valideren in testomgevingen. HPE streeft ernaar om testing en validatie van Microsoft Windows Server 2019 previewopbouw met additionele HPE-drivers en applicaties te ondersteunen. We hebben dan ook een toegewijd team voor Windows Server engineering en een klantcontactteam voor ondersteuning en feedback gedurende het preview tijdschema.

Heeft u al vragen of wilt u ondersteuning? Mail ons op ws2019preview@hpe.com Of neem contact op met uw HPE Business Partner Manager!

Meer Servers

Servers

Windows Server 2019 maakt grote én kleine bedrijven klaar voor de cloud

Met Windows Server 2019 profiteren ondernemers optimaal van de vele voordelen die de cloud biedt. En het brengt voor kleine bedrijven de hybride cloud – waarbij de applicaties gewoon op…

jan 15, 2020

Servers

Stap over op Windows Server 2016, lees hier waarom!

Vanaf 14 januari 2020 worden Windows Server 2008 en Windows Server 2008 R2 niet langer ondersteund kondigt Microsoft aan. Dat betekent dat uw klant nog iets meer dan een half…

aug 13, 2019

Servers

HPE en Windows Server 2019: voor elk bedrijf een geschikte licentie

U wilt niet dat uw klant te veel betaalt voor zijn HPE ProLiant Gen10 serveromgeving. Daarom is het uitkiezen van de juiste Windows Server 2019-licentie cruciaal. We helpen u hierbij…

jul 30, 2019

Mede mogelijk gemaakt door: