Servers

jan 11, 2019

Meer doen met minder: HPE SMB Solutions met Windows Server 2016

Samenwerking verbeteren, IT-kosten verminderen en simpelweg meer doen met minder: als MKB-bedrijven willen floreren, dan zullen ze aan deze eisen moeten voldoen. Daarom ontwikkelde HPE specifieke MKB-oplossingen, genaamd HPE SMB Solutions for Multi-function met Windows Server 2016. Zo kunnen uw MKB-klanten hun legacy infrastructuur achter zich laten en de digitale revolutie succesvol omarmen!

SHARE

De oplossingen zijn ontwikkeld voor kleine tot middelgrote bedrijven of ROBO’s met 1 tot ruim 250 medewerkers die op zoek zijn naar een krachtige en betaalbare oplossing voor meerdere workloads. De oplossingen zijn inclusief:

  • Een gevalideerde configuratie met Microsoft Windows Server 2016;
  • Geoptimaliseerde oplossingen met de best verkopende HPE ProLiant en ready-to-go workloads;
  • De beste beveiliging met HPE Silicon Root of Trust (ondersteund op HPE ProLiant Gen10 servers, met uitzondering van MicroServer) en Windows Defender Antivirus met Windows Server 2016.

Wilt u meer weten? Lees dan deze blog:

Lees verder

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met HPE Business Partner Manager!

Meer Servers

Servers

HPE en WS2019: voor elk bedrijf een geschikte licentie

U wilt niet dat uw klant te veel betaalt voor zijn HPE ProLiant Gen10 serveromgeving. Daarom is het uitkiezen van de juiste Windows Server 2019-licentie cruciaal. We helpen u hierbij…

jul 30, 2019

Servers

HPE InfoSight: uw Hybrid cloudwereld voor Synergy

Haal meer uit uw data en ontdek artificial intelligence in uw datacenter. Nu ook op HPE Synergy! HPE InfoSight transformeert de manier waarop infrastructuur wordt beheerd en ondersteund.

jul 30, 2019

Servers

Het is tijd om over te stappen op Windows Server 2016, lees hier waarom!

Vanaf 14 januari 2020 worden Windows Server 2008 en Windows Server 2008 R2 niet langer ondersteund kondigt Microsoft aan. Dat betekent dat uw klant nog iets meer dan een half…

mei 9, 2019

Mede mogelijk gemaakt door: