Algemeen

apr 9, 2019

Marktaandeel HPE-servers afgelopen jaar wederom sterk gegroeid in Nederland

2018 was een succesvol jaar voor HPE en dat is terug te zien in het servermarktaandeel. Het afgelopen jaar groeide de omzet van servers met 43,6 procent. Dat komt neer op 60 miljoen euro. Het aantal units groeide met 14,3 procent, wat neer komt op 3.149 stuks die in gebruik werden genomen. In het laatste kwartaal lag de groei van het aantal units zelfs op 21,2 procent, wat gelijk staat aan 5.366 stuks.

SHARE

Overigens kon HPE in het vierde kwartaal niet de koppositie nemen. Die werd afgestaan aan Dell om de simpele reden dat één van de grootste serverklanten in Nederland zowel bij Dell als HPE zijn servers aanschaft.
In het laatste kwartaal heeft deze klant besloten alle servers bij Dell te verkopen, waarbij in kwartaal één van 2019 de volledige order naar HPE is gegaan. In kwartaal één zal HPE dus weer (ruim) marktleider zijn. Deze klant buiten beschouwing gelaten, is HPE marktleider in zowel de volumeproducten (Rack en Tower) als Blade. Steeds meer bedrijven kiezen eveneens voor HPE Synergy.

Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met uw HPE Business Partner Manager.

Meer Algemeen

Algemeen

Verdien tot 3000 euro per kwartaal met Engage & Grow

Engage & Grow is het programma dat de prestaties van Channel Sales erkent en beloont en de kennis van producten, tools en meer promoot.

feb 11, 2020

Algemeen

HPE maakt overstappen naar Windows Server 2019 aantrekkelijk

Veel bedrijven overwegen door het wegvallen van de support op oudere versies van Windows Server hun Microsoft-licentiestructuur aan te passen. HPE maakt de keus gemakkelijk: de HPE OEM Windows Server…

jan 15, 2020

Algemeen

HPE ROK Happy Weeks!

De HPE ROK Happy Weeks komen eraan! Dat betekent dat er ook na Black Friday unieke voordelen zijn. Verkoopt u HPE ProLiant Servers met Windows Server 2019 attached? Dan kunt…

dec 5, 2019

Mede mogelijk gemaakt door: