Storage

aug 29, 2018

Lange termijn databescherming voor digitale wereld van morgen

Onderzoeksbureau IDC voorspelt dat tegen 2025 in totaal maar liefst 160 triljoen gigabytes (of 160 zettabytes) content gegenereerd zal zijn door computers, mobiele apparaten en slimme applicaties en gadgets. Hoewel lang niet alle data wordt behouden, is het veilig archiveren van die data een must voor elk bedrijf. Hoe helpt u uw klanten om hun data veilig te houden op een goedkope en schaalbare technologie? HPE biedt de benodigde vereisten met HPE StoreEver LTO Ultrium Tape.

SHARE

De enorme datatoename is een soort tech-cliché geworden, maar als we kijken naar de praktijk, dan zien we dat dataopslag en -bescherming serieuzer moeten nemen dan ooit. IDC voorspelt, naast de productie van 160 ZB aan content, dat tegen 2025 13 ZB aan geïnstalleerde opslagcapaciteit wordt ingezet. Daarvan wordt 7 ZB gebruikt voor dataopslag. Van die 7 ZB wordt 3,1 ZB gebruikt voor bedrijf gerelateerde content en de overige 60 procent voor archivering.

Met zulke groeiratio’s moet de technologie goedkoop en extreem schaalbaar zijn. Ook moet de technologie veilig zijn, inclusief bijvoorbeeld ondersteuning voor encryptie en WORM om de sterkste bescherming tegen ransomware en cyberaanvallen te bieden. Leveranciers die werken met standaarden en garanties kunnen bieden voor de toekomst, zijn essentieel als data ook na 2025 goed beschermd, goedkoop en schaalbaar moet worden opgeslagen.

Bekijk de whitepaper om de voorspelling van IDC te bekijken!

Download de whitepaper

HPE StoreEver LTO Ultrium Tape
Het archiefplatform dat de meest overtuigende waardepropositie biedt voor de eisen die hierboven omschreven zijn, is HPE StoreEver LTO Ultrium Tape. HPE heeft de sterkste positie in alle categorieën van LTO-tape hardware en is marktleider voor LTO-tape media. Als u uw klanten dus wilt helpen met de uitdaging die big data en data-archivering met zich meebrengen, dan kiest u dus voor HPE. Er komen genoeg kansen voorbij, het is aan u om ze in te koppen.

Heeft u nog vragen of wilt u direct aan de slag met HPE StoreEver LTO ultrium Tape? Neem dan contact op met uw HPE Business Partner Manager.

Meer Storage

Servers

Vind hier de beste HPE aanbiedingen in de HPE Top Value Offers Cheatsheet van…

Hewlett Packard Enterprise maakt gebruik van het momentum rond de best verkopende HPE ProLiant-servers en breidt het uit naar het hart van het segment voor kleine en middelgrote bedrijven met…

okt 1, 2020

Storage

Beter ondersteund met HPE Proactive Care for HPE SimpliVity

Houd HPE SimpliVity betrouwbaar, stabiel en op zijn hoogste prestatieniveau met HPE Proactive Care for HPE SimpliVity. Deze service is speciaal ontwikkeld om u te helpen met vragen en uitdagingen…

nov 4, 2019

Storage

Profiteer nu! Gratis upgrade van Veeam Back-Up Essentials naar Veeam…

Registreer vandaag uw Veeam Back-Up Essentials klanten om ze te laten profiteren van de gratis upgrade naar Veeam Availability Suite. Met deze upgrade voorziet u uw klanten nu én in…

nov 20, 2018

Mede mogelijk gemaakt door: