Algemeen

apr 9, 2019

IDC onderzoek: creëer businessvoordelen met HPE Synergy

Onafhankelijk onderzoeksbureau IDC heeft onderzocht welke businessvoordelen behaald kunnen worden met de inzet van HPE Synergy. Het rapport laat zien dat bedrijven met deze composable infrastructure wendbaarheid in hun IT realiseren. Dat levert een flink aantal businessvoordelen op. Zo wordt 25 procent minder kosten aan IT-infrastructuur uitgegeven. Twijfelt uw klant nog over HPE Synergy? Met dit rapport kunt u uw klant eenvoudig overtuigen!

SHARE

Voor het onderzoek naar HPE Synergy sprak IDC met acht bedrijven, waarvan één uit Nederland. De organisaties hadden gemiddeld meer dan 16.000 medewerkers en 2,76 miljard dollar omzet. De sectoren waren heel divers: van cloudserviceproviders en entertainment tot telecom en gezondheidszorg. Deze organisaties hebben HPE Synergy in gebruik genomen om verschillende redenen, maar bovenal: het realiseren van IT wendbaarheid, het verbeteren van prestaties en effectief inzetten van budget.

Uit het onderzoek blijkt dat de organisaties veel meer behaald hebben dan die drie doelstellingen. Zo laat het rapport zien hoe een ROI van 223 procent in 5 jaar is behaald. Ook zijn kosten verlaagd van operations en de volledige IT-infrastructuur met respectievelijk 35 en 25 procent. De tijd die IT-medewerkers besteden aan deze infrastructuur is ook aanzienlijk lager: IT-teams zijn 60 procent efficiënter. In het rapport worden nog meer voordelen benoemd en uitgebreid toegelicht.

Twijfelt uw klant nog over de inzet van HPE Synergy? Laat ze dan dit onderzoek zien, zodat ze van een onafhankelijk onderzoeksbureau en andere HPE-klanten kunnen horen welke voordelen HPE Synergy met zich meebrengt. Waar wacht u nog op?

Download de Whitepaper!

Heeft u vragen of wilt u direct aan de slag? Neem contact op met uw HPE Business Partner Manager.

Meer Algemeen

Algemeen

Verdien tot 3000 euro per kwartaal met Engage & Grow

Engage & Grow is het programma dat de prestaties van Channel Sales erkent en beloont en de kennis van producten, tools en meer promoot.

feb 11, 2020

Algemeen

HPE maakt overstappen naar Windows Server 2019 aantrekkelijk

Veel bedrijven overwegen door het wegvallen van de support op oudere versies van Windows Server hun Microsoft-licentiestructuur aan te passen. HPE maakt de keus gemakkelijk: de HPE OEM Windows Server…

jan 15, 2020

Algemeen

HPE ROK Happy Weeks!

De HPE ROK Happy Weeks komen eraan! Dat betekent dat er ook na Black Friday unieke voordelen zijn. Verkoopt u HPE ProLiant Servers met Windows Server 2019 attached? Dan kunt…

dec 5, 2019

Mede mogelijk gemaakt door: