Servers

sep 4, 2018

HPE verwelkomt Dell EMC tot Composable-markt… 3 jaar na dato

De toekomst is Composable. Dat ziet Dell EMC nu eindelijk in. Daarom lanceerde het bedrijf 1 mei 2018 zijn eigen Composable Infrastructuur. Ze lopen daarmee wel 3 jaar en 1.400 klanten achter op HPE Synergy. Ook is nog veel onduidelijk over Dells oplossing: wanneer wordt de oplossing uitgerold, welke functionaliteiten zitten er in en hoe toekomstbestendig is die? Bekijk de vergelijking die we maakten tussen HPE Synergy en Dell PowerEdge MX om te zien waarop HPE excelleert.

SHARE

Jarenlang heeft Dell EMC Composable Infrastructuur weggezet als ‘niet praktisch’ en een oplossing die ‘niet klaar is voor zware workloads’. Maar nu betreden ze alsnog de markt met Dell PowerEdge MX, 3 jaar en 1.400 klanten te laat. Wilt u weten hoe HPE Synergy zich nu onderscheidt van Dell PowerEdge MX en ook in de toekomst een leiderspositie zal innemen? Bekijk dan de battlecard: HPE Synergy versus Dell PowerEdge MX.

Download battlecard

Wilt u meer weten over HPE Synergy? Neem contact op met uw HPE Business Partner Manager.

Meer Servers

Servers

HPE ROK Go full option incentive

Van 1 september tot 28 februari 2019 profiteert u bij de verkoop van HPE ROK licenties van een unieke incentive. Of het nu accessoires zijn voor uw vrije tijd of…

aug 31, 2018

Servers

Behoed uw klant voor hoge kosten bij VMware 5.5 End of Support

VMware versie 5.5 komt aan het einde van de supporttermijn. Klanten die support willen blijven ontvangen, moeten daarom overstappen naar versie 6.5 of hoger. Biedt u ze VMware aan op…

aug 23, 2018

Servers

HPE ROK cashbackactie met Windows Server 2016

Tot 31 oktober 2018 geldt een HPE ROK cashback voor Windows Server 2016 Standard en Datacenter Editie. Profiteer nu van deze actie!

aug 15, 2018

Mede mogelijk gemaakt door: