Algemeen

okt 25, 2019

HPE SNAPP: de enige app die je volledig informeert over HPE

Het laatste nieuws, achtergrondartikelen, incentives, de prijslijst: u vindt het in HPE SNAPP. Ontdek het! Download de app nu in de App Store of de Google Play Store.

SHARE

Als HPE partners hun klanten de beste technologie willen leveren, moeten ze weten wat er op de markt beschikbaar is en welke producten het beste aansluiten op de behoeften van de klant. Met dit in gedachten ontwikkelde HPE de app: HPE SNAPP.

Partners krijgen in deze app een gepersonaliseerde feed, deze feed is volledig afgestemd op hun zelf aangegeven interesses en behoeften. Dat betekent dat partners via de app de meest relevante informatie zullen ontvangen over:

  • Algemeen HPE nieuws
  • Nieuwe diensten en producten
  • Evenementen
  • De maandelijkse Beyond SMB Growth prijslijst

Download de app nu via de App Store of Google Play!

Meer Algemeen

Algemeen

HPE Top Value Offers Q3 2020

Het overgrote deel van de MKB-klanten is zich bewust dat technologie zal helpen om hun bedrijf succesvoller te maken. Dat creëert een unieke kans voor u om uzelf te presenteren…

mei 27, 2020

Algemeen

Full acces to HPE SNAPP in 4 easy steps

HPE SNAPP is the indispensable personal newsfeed for you and your business.

mei 11, 2020

Algemeen

HPE Top Value aanbiedingen

Uw MKB- en SoHo-klanten willen geen ingewikkelde, dure oplossingen, maar direct aan de slag tegen een aantrekkelijke prijs. U kunt het juiste aanbod doen met HPE Top Value aanbiedingen. Ook…

apr 27, 2020

Mede mogelijk gemaakt door: