Pointnext

jun 28, 2018

HPE ondersteunt Synergy en uw klanten!

HPE biedt niet alleen de beste en meest innovatieve technologie, maar ook ondersteuning, zodat uw klanten het meeste uit onze technologie kunnen halen. Er zijn vier services waaruit uw klant kan kiezen, namelijk: Foundation Care, Proactive Care, Proactive Advanced Care en Datacenter Care. Download de factsheets, zodat u weet hoe HPE uw klanten in combinatie met HPE Synergy ondersteunt.

SHARE

Foundation Care is de meest basale vorm van ondersteuning, waarbij HPE klanten helpt om hun infrastructuur draaiend te houden. Proactive Care gaat al een paar stappen verder: deze service ondersteunt alle Synergy-elementen, namelijk: Frame, Compute, Storage, Fabric, Composer en Streamer. Deze service is uitermate geschikt voor klanten die problemen willen voorkomen en een uitstekende telefonische ondersteuning willen hebben voor hun HPE Synergy-apparaten.

Proactive Advanced Care

Klanten die meer gepersonaliseerde technische ondersteuning willen ontvangen, kiezen echter voor Proactive Advanced Care. Deze klanten krijgen namelijk een lokale expert toegewezen, waarmee ze aan de slag gaan om het maximaal rendement uit hun HPE Synergy-investering te halen. Zo worden ze geholpen met het ontwerp van hun infrastructuur en het voorkomen van problemen. Ook krijgen ze prioriteit, mochten er toch calamiteiten ontstaan.

Download Proactive Care Advanced One Pager

Download overzicht Proactive Care Advanced

Datacenter Care

Klanten die vooral op zoek zijn naar een versnelling in hun HPE Synergy-adoptie voor Ops en Dev-teams, kiezen voor Datacenter Care. Klanten kunnen met deze ondersteuning het opleveren van applicaties versnellen en operationele snelheid in hun datacenter realiseren. Ook hebben deze klanten toegang tot een consistente supportervaring voor hun volledige IT-omgeving.

Download de factsheets hieronder om te lezen hoe u HPE Synergy kunt postitioneren en welke ondersteuning het meest geschikt is voor uw klant.

Download overzicht PointNext support voor HPE Synergy

Download HPE Synergy positionering

Wilt u direct aan de slag of heeft u aanvullende vragen? Neem dan contact op met uw HPE Business Partner Manager.

Meer Pointnext

Pointnext

Vijf video’s om alles te weten te komen over HPE PointNext services

Problemen proactief voorkomen en toegang tot bewezen specialisten op het moment dat een probleem zich toch aandient? Dat kunt u voor uw klant realiseren op het moment dat u HPE…

apr 9, 2019

Pointnext

Ontvang volledige support met Supportservices voor Excluded Options

Als u een serveromgeving samenstelt voor uw klant en hij wilt volledige support ontvangen voor deze omgeving, dan is het belangrijk dat u controleert dat alle onderdelen onder deze support…

mrt 12, 2019

Pointnext

Bied de beste services aan uw klant met HPE Perfect Attach

Uw klanten willen niet alleen de juiste IT-infrastructuur, maar ook volledig ondersteund of zelfs ontzorgd worden. Daarom bieden we niet alleen superieure producten, maar ook services onder de naam HPE…

mrt 12, 2019

Mede mogelijk gemaakt door: