Algemeen

apr 15, 2020

HPE iLO Advanced nu gratis beschikbaar, voor serverbeheer vanaf elke locatie

COVID-19 dwingt ons om vanuit huis te werken, dat geldt ook voor de IT-afdeling. Om continuïteit te waarborgen, is serverbeheer op afstand geen overbodige luxe meer. Daarom heeft HPE besloten om HPE iLO Advanced tot het eind van 2020 gratis beschikbaar te stellen. Deze licentie biedt een rijke remote servermanagementervaring voor efficiënt en vereenvoudigd beheer.

SHARE

Door COVID-19 zijn organisaties zich nog bewuster geworden van het feit dat een solide en veilige IT-infrastructuur onontbeerlijk is om de organisatie wendbaar en weerbaar te maken. Niet alleen moeten digital workspaces worden ondersteund, ook is de vraag naar beheer op afstand van IT-infrastructuur en servers in het bijzonder substantieel.

Om alle partners en eindklanten tegemoet te komen in deze uitdagende tijden, stelt HPE daarom de servermanagementoplossing HPE integrated Lights-Out (iLO) Advanced gratis beschikbaar tot eind 2020. De oplossing biedt een via Silicon Root-of-Trust beveiligde servermanagementervaring met meer efficiëntie en vereenvoudigd beheer. Maak nu gebruik van deze actie en vergroot de flexibiliteit van uw organisatie.

Hoe komt u hiervoor in aanmerking?

  1. Registreer door het online formulier in te vullen;
  2. Download de PDF met de licentiecode.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met uw HPE Business Partner Manager.

Meer Algemeen

Algemeen

HPE NWE Promo Pack Q4FY20

Download de laatste update van het Promo Pack voor Q4FY20!

aug 18, 2020

Algemeen

HPE Top Value Offers Q4 2020

Het overgrote deel van de MKB-klanten is zich bewust dat technologie zal helpen om hun bedrijf succesvoller te maken. Dat creëert een unieke kans voor u om uzelf te presenteren…

aug 11, 2020

Algemeen

Full acces to HPE SNAPP in 4 easy steps

HPE SNAPP is the indispensable personal newsfeed for you and your business.

mei 11, 2020

Mede mogelijk gemaakt door: