Event

apr 3, 2019

Partnerevent: de voordelen van Windows Server 2019 en Cascade Lake

Eind 2018 kondigden Microsoft en Intel twee grote releases aan. Waar Microsoft Windows Server 2019 lanceerde, beloofde Intel begin 2019 nieuwe chips onder de name Cascade Lake op de markt te brengen. Nu is het zover en we nemen u graag mee in de kansen die deze producten voor uw klanten meebrengen. Meld u daarom aan voor het partnerevent op 3 april, waar we dieper ingaan op deze producten!

SHARE

WS2019 heeft grote stappen gemaakt op de gebieden: hybride, beveiliging, applicatieplatform en Hyper Converged Infrastructure (HCI). De Cascade Lake chips die Intel ontwikkelde, zijn specifiek bedoeld voor data-intensieve taken, zoals high-performance computing, articifial intelligence en infrastructure-as-a-service. U kunt uw klanten met deze producten in combinatie met HPE dus nog beter bedienen. Maar eerst stellen we deze nieuwe producten graag aan u voor en we laten uiteraard zien hoe uw klanten van deze releases kunnen profiteren. Daarom nodigen we u van harte uit:

Datum: 3 april 2019
Tijd: 10.00 tot 15.00 uur
Locatie: Fort Voordorp, Utrecht

U hoort in een plenaire sessie en presentaties van HPE over de voordelen van deze producten, de gouden combinaties met HPE en toepassingsmogelijkheden voor uw klanten. Uiteraard is er genoeg ruimte om met ons of andere HPE-partners te sparren. We zien u graag op 3 april!

Meld u nu aan!

Heeft u voorafgaand nog vragen? Neem dan contact op met uw HPE Business Partner Manager.

Mede mogelijk gemaakt door: