Algemeen

aug 29, 2019

End of Life voor Windows Server 2016: bereid uw klant voor

Sinds Windows Server 2019 op de markt is, wil iedereen dit verbeterde operating system. Daarom heeft HPE besloten om Windows Server 2016 niet langer te leveren. Het is hoog tijd dat u uw klanten voorbereid voor de toekomst en ze de voordelen van het nieuwste OS laat ervaren. Vergeleken met Windows Server 2016 scoort Windows Server 2019 beter op hybrid, security, applicatieplatform én hyper-converged infrastructuur. Waar wacht u nog op?

SHARE

De eisen van uw klanten verscherpen continu. Daarom worden continu nieuwe producten op de markt gebracht en verouderde producten niet langer gecontinueerd. Neem Microsoft: inmiddels is Windows Server 2019 op de markt met vernieuwde features, betere beveiliging en nog betere ondersteuning voor klanten. Dat betekent dat HPE heeft besloten om End of Life aan te kondigen voor Windows Server 2016.

Windows Server 2019
Laat uw klanten kennismaken met Windows Server 2019. Microsoft heeft ten opzichte van Windows Server 2016 grote verbeteringen aangebracht op vier grote thema’s: hybrid, security, applicatieplatform en hyper-converged infrastructuur. De verbeteringen zijn doorgevoerd naar aanleiding van advies van klanten, zodat het OS voldoet aan hun verscherpte eisen.

Windows Server 2019: The operating system that bridges on-premises and cloud.

Meer Algemeen

Algemeen

Webinar: De Beste Performance en User Experience voor uw VDI omgeving met HPE en…

Veilig en eenvoudig toegang tot data en applicaties is nu belangrijker dan ooit. Voor u en uw klant. Nodigt u daarom ook uw klanten uit voor het webinar op 17…

mei 29, 2020

Algemeen

HPE Top Value Offers Q3 2020

Het overgrote deel van de MKB-klanten is zich bewust dat technologie zal helpen om hun bedrijf succesvoller te maken. Dat creëert een unieke kans voor u om uzelf te presenteren…

mei 27, 2020

Algemeen

Full acces to HPE SNAPP in 4 easy steps

HPE SNAPP is the indispensable personal newsfeed for you and your business.

mei 11, 2020

Mede mogelijk gemaakt door: