Algemeen

aug 29, 2019

End of Life voor Windows Server 2016: bereid uw klant voor

Sinds Windows Server 2019 op de markt is, wil iedereen dit verbeterde operating system. Daarom heeft HPE besloten om WS2016 niet langer te leveren. Het is hoog tijd dat u uw klanten voorbereid voor de toekomst en ze de voordelen van het nieuwste OS laat ervaren. Vergeleken met WS2016 scoort WS2019 beter op hybrid, security, applicatieplatform én hyper-converged infrastructuur. Waar wacht u nog op?

SHARE

De eisen van uw klanten verscherpen continu. Daarom worden continu nieuwe producten op de markt gebracht en verouderde producten niet langer gecontinueerd. Neem Microsoft: inmiddels is Windows Server 2019 op de markt met vernieuwde features, betere beveiliging en nog betere ondersteuning voor klanten. Dat betekent dat HPE heeft besloten om End of Life aan te kondigen voor Windows Server 2016.

Windows Server 2019
Laat uw klanten kennismaken met Windows Server 2019. Microsoft heeft ten opzichte van WS2016 grote verbeteringen aangebracht op vier grote thema’s: hybrid, security, applicatieplatform en hyper-converged infrastructuur. De verbeteringen zijn doorgevoerd naar aanleiding van advies van klanten, zodat het OS voldoet aan hun verscherpte eisen.

Meer Algemeen

Algemeen

Beyond SMB Growth 2.0

Beyond SMB Growth 2.0 is een online platform voor HPE partners, waar zij terecht kunnen voor: de prijslijst, promoties, productnieuws, marktnieuws, events en contactgegevens van hun distributeurs.

nov 15, 2019

Algemeen

Vergroot uw zelfoplossend vermogen met HPE InfoSight selfservice

Naast proactieve service door de inzet van artificial intelligence (AI) levert HPE InfoSight selfservice. In deze online omgeving vindt u antwoorden op veelgestelde vragen en oplossingen voor veelvoorkomende uitdagingen waarin…

nov 4, 2019

Algemeen

HPE SNAPP: de enige app die je volledig informeert over HPE

Het laatste nieuws, achtergrondartikelen, incentives, de prijslijst: u vindt het in HPE SNAPP. Ontdek het! Download de app nu in de App Store of de Google Play Store.

okt 25, 2019

Mede mogelijk gemaakt door: