Networking Aruba

nov 29, 2018

3+2 gratis Aruba Access Points: laat uw klant nú profiteren!

Koopt uw klant drie Aruba Instant Access Points, dan krijgt hij maar liefst twee Instant AP’s gratis! Zo bouwt uw klant een eenvoudig te beheren businessklasse WiFi-netwerk tegen interessante prijzen. En profiteert hij van het beste van twee werelden! Wij ondersteunen u met verschillende marketingmiddelen om uw klant te informeren over deze voordelige actie en hem te overtuigen van de voordelen die de Instant AP’s met zich meebrengen.

SHARE

De campagne ‘Ontvang Het Beste van Twee Werelden’ laat zien welke voordelen de Instant Access Points van Aruba bieden. Ook informeert de campagne over de ‘koop 3, krijg 2 gratis’ actie, waarmee de klant een businessklasse WiFi aanschaft tegen een interessante prijs. Onderdeel van de marketingcampagne zijn:

  • Webbanners;
  • Belgids;
  • Presentaties;
  • Promotionele documenten;
  • En meer.

Waar wacht u nog op? Laat uw klant vandaag nog profiteren.

Log in voor marketing middelen

Download promotie informatie

Midden- en kleinbedrijf hebben behoefte aan een businessklasse netwerk, aangezien steeds meer medewerkers en eigenaren mobiel werken en via elk device verbonden willen zijn met hun cloudoplossingen. Daarom is een eenvoudig en betrouwbaar netwerk dat ook te betalen is geen overbodige luxe. We leggen het nog eens haarfijn uit in deze video:

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met uw Aruba Business Partner Manager.

Meer Networking

Networking

Video: Aruba voorziet Ryder Cup 2018 Europe van mobile-first netwerk

Elk jaar komen duizenden golffans bijeen om 24 van de beste golfers ter wereld te zien spelen tijdens de Ryder Cup. In 2018 werd de cup gehouden in Parijs en…

dec 5, 2018

Networking

Nieuw: Aruba 2930M Switch Series voor slimme digitale werkplekken

De Aruba 2930M Switch Series is ontworpen voor klanten die een slimme, digitale werkplek willen neerzetten. De switch ondersteunt een bedrade en draadloze aanpak en is geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers.…

dec 5, 2018

Networking Aruba

Nieuw de Aruba 303P Access Point

Hoewel het nieuwste Access Point van Aruba, de AP-303P, gebouwd is op hetzelfde platform als AP-303, onderscheidt deze versie zich op een aantal punten van zijn voorganger.

nov 6, 2018